söndag 14 februari 2010

Helgen är slut!

Ja så var denna härliga helg över...suck, jobbet väntar igen.
Det vart en liten skotertur igår iaf, fast bara en kort sväng. Idag så var det lika härligt väder och ännu varmare än igår, vilket härligt skoterväder tänkte jag när jag och stickan var ut i morse, jag kunde inte sova så jag gick upp vid 07,00 i morse och drog på en balja kaffe och tog en sväng med stickan medans kaffet vart klart.
Satt och kikade på Djurpolisen i USA på animal planet och drack morgonkaffet och vart illa berörd av det jag såg, en liten hundvalp som det inte fanns ett livstecken på, funnen i en kartong i fosterställning totalt utsvulten, vart tårögd när veterinärerna kämpade för denna lilla krabat som dom lyckades rädda, vilka insatser dom gör i dessa program!

Senare vaknade Lisa och molgan till liv och vi gjorde frukost, strax efter frukosten ringde svärmor och frågade om vi skulle med ut på skotertur, japp sa vi och gjorde oss i ordning...satte oss på skotrarna och for till svärföräldrarna där även lisas lillasyster väntade samt att lisas bror med sambo skulle komma, så for vi iväg på 5 skotrar på en liten tur i det härliga vädret, stannade och grillade korv på ett ställe, och medans vi var där så stannade det till massa folk vi kände, var riktig skotertrafik i det härliga nästan vårlika vädret.
Em liten tur på nästan 3 mil vart det idag...skojigt och skönt.

Lille Styx fixar iaf tratten galant! han har liksom accepterat att den ska va där, han får ju va fri när vi har uppsikt över han.

Väl hemma så tog Lisa en skidtur med Molgan så han fick springa av sig efter sina sjuka veckor, dom var ute i nästan en timme och åkte på skoterleden så han fick springa av sig den värsta energin.

// Henke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar