måndag 27 juli 2009

Semester i Ramundberget!

Äntligen semester! Tänk att det känns lika härligt varje år.

I år har vi slagit på stort, hotell med mat som ingår, bara att sätta sig till bords och äta gott.

Efter mycket om och men kom vi då i väg från Malung på vår efterlängtade minisemester i jämtländska fjällen. På vägen upp passade vi på att testa pizzerian i Särna och storshoppade i den kombinerade kläd- , sko-, underklädes- och blomsterhandeln där dom hade stort utbud av Pinewood kläder. Vi hittade varsin byxa som fick följa med på denna spännande resa och butiksinnehavaren fick känna sig nöjd att få något sålt även denna dag. :)

På vägen upp åkte vi i en underbar fjällnatur och fick flera gånger veja för renarna som glatt mumsade på läckerheterna efter vägkanterna.

Vi checkade in och bytte om till våra vanligt bekväma skogskläder och tog en prommenad i det härliga vädret. Molgan tyckte det var lika gôtt som matte och husse att få andas härlig fjällluft.

När vi kom tillbaka svirade vi om för kvällens middag som bestod av lammkottletter, potatisgratäng och nån vinägerkokt rödlök som smakade gott, till det blev det så klart ett glas vin. Efterätten var hallonsorbet med banancream och maränger.

Nu sitter vi och längtar efter hotellfrukosten imorn och planerar våra strapatser för morgon dagen. Mycket på tapeteten, mycket att göra få se vad vi väljer att göra.

/Henke, Lisa och Molgan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar