måndag 24 januari 2011

Ja en vecka har gått.

En vecka sen jag skrev, har väl inte hänt något speciellt sen sist, det är vinter och trist och fast det är bra mycket goare att vara ute nu när dagarna håller sig över -10 strecket, men det kommer nog några köldknäppar innan man verkligen kan se fram emot varmare tider.

Helgen som varit var en lugn och trevlig helg, lördagen bestod av en skotertur med svärfar, båda svägerskorna och svåger, samt Martin.
Lisa stannade hemma och var barnvakt åt svägerskan Lena och Martins dotter Agnes, samtidigt som Lisa själv är rund om magen och inte vill skumpa runt på en skoter.
Men det vart ex antal mil och tre fastkörningar och en liten olycka för min del =) det är kämpigt att köra skoter! hahaha
Väl hemma från turen så vart det en behövlig dusch och en tupplur på soffan innan det var dax att ge sig av till svärpärona för en trevlig familjemiddag, kvällen avslutades hemma framför tv:n halvt sovandes.

Söndagen tog vi sovmorgon och tog det lugnt, plockade och städade ihop grejer som ska slängas på tippen efter renovering och annat skrot som samlats på hög i källaren, en helt lagom söndag som avslutades på kvällen med en hundpromenad och sen ett skönt och avslappnande bubbelbad, så skönt med massage efter gårdagens skotertur!

Ja och nu är det måndag kväll, och en ny arbetsvecka ligger framför...men snart så är det helg och IPO träning hela helgen! =) ska bli så kul!
Vi har varit på byn idag efter jobbet och innhandlat en ny vattenkokare på rea med ställbar temperatur så det blir goare att göra välling sen =) huset börjar fyllas med diverse bebisgrejer till den kommande, det står inte på förens det är dags, tycker veckorna bara rusar iväg!

// H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar