söndag 16 januari 2011

Mildväder!

Ja snart är denna helg över, men idag så vart det plusgrader! har vi inte haft sen oktober-november tror jag, lite konstiga kontraster är det, -28° C i fredags och nu +2,2° C!

Får väl se det positiva med plusgrader, då går det lättare att träna hund och man kan ju va ute och göra massa saker, bara det blir barmark nångång så man kan börja spåra!
Hehe ja det lär väl dröja innan det går att spåra men man kan ju alltid drömma och längta.

Kändes lite trist att vakna och det kommit 1 dm tösnö, så tungskottat bara...men våran gamla bettan till snöslunga som vi fick på köpet med huset, den jobbar sig igenom snön oavsett blöt eller torr packad snö, startar jämt på andra draget...en riktigt gammal maskin som ser ut som något förkrigshistoriskt! haha men den går och den gör sitt jobb.

Har pratat med en från ipo gänget idag och det är fler som är träningssugna, det har vart lite för kallt att va ute och träna och inget ridhus har vi fått tag på som det ser ut i närheten som passar alla, vi är utsprida alla i gänget och nästan alla har en bra bit att åka, men vad gör man inte för att få träna med ett gäng och figgurant som känns bra och har samma ambitioner.
Vi ska ha en träningshelg sista helgen i januari med figguranten Jimmy Söderbäck som vi ska få hit och det ska bli spännande och intressant med en SM vinnare i IPO som figgurant samt erfarenheter från att tävla VM, och att få prova nya figguranter är ju bara nyttigt!
Har faktiskt inte träffat någon figgurant ännu som jag inte vart nöjd med.

Ja nu börjar träningsabstinensen komma när jag skriver, Styx har lite abstinens han med! =)

/H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar