söndag 9 januari 2011

Nytt år och nya tider!

Ja det är ju som alla märkt väldigt längesen det vart något skrivet här!

Men det ska bli ändring på det tänkte jag (Henrik) iaf, sen det vart så populärt med facebook så känns det som våran hemsida hamnat i skymundan, vet inte ens om det är någon in här längre och kikar och läser, och det förstår jag med tanke på den dåliga uppdateringen.

Så jag ska uppdatera mer nu vad som händer, med foton från diverse händelser och skriva vad vi gör, för nu är det en spännande tid vi har framför oss...det har ju hänt en hel del här.

Det som är mest spännande är ju att vi väntar barn med beräknad nedkomst 27/3 så det är ca 11 v kvar BARA! Lisa är rund om magen och är så vacker gravid!
Så det står väl inte på förns vi är där på Falu BB och våran lilla trollunge får se dagens ljus.
Så vi förbereder väl för fullt, barnvagn är beställd och tillbehör börjar innhandlas lite här och där.
Det är ju inte en sak man ska ha, skötbord ska jag bygga på toaletten så det ska det inhandlas lite mtrl till också, men det kommer bli en underbar och härlig tid vi har framför oss.

Som tur är så är köket i stort sett klart, vi har hållt på sedan oktober, vi har rivit bort en vägg och totalt byggt om och renoverat köket, nu saknas kaklet och en taklist och en del vägguttag, men vi kan då använda köket för fullt ändå med lite provisoriska skydd ovan diskbänk och bakom spishäll för att förhindra spill och kladd innan kaklet kommit på plats...vi väntar bara på att Stefan ska komma och hälsa på och hjälpa oss med det, men det ska väl inte dröja.
Så det är skönt att vi fått det gjort och fått ett stort och rymligt kök innan knodden kommer. =)

Ja som många kanske förstår så har våra hundar haft en görtråkig höst under våran renovering, förutom när jag och Styx vart på några IPO-läger, ska skriva mer om våran IPO träning också, för det är ju det vi ska satsa på och ska försöka göra BH prov till våren.
Vi har en del att jobba på både jag och Styx.

Molgan har haft en trist höst han med, men det blir väl ändring på det bara säsongen drar igång och Lisa kan va bland fåren igen.
Han har då fått prova på att valla nöt i sensomras/ tidig höst och det gick riktigt bra.

Lite från oss i Gärdås.

Ps. skriv gärna kommentar eller i gästboken så vi vet om det är någon som ramlar in fortfarande på våran sida Ds.

2 kommentarer: