söndag 25 april 2010

Helgen snart slut.

Ja det har vart en händelserik helg.

Fredags em var ju tanken att vi skulle grilla, men det sket sig för det började snöa så det vart tacos istället! härliga aprilväder vi som tänkte göra grillpremiär!

Lördag morgon var det full fart tidigt, vi hade för dagen en resa till Borlänge planerad.
Klev upp runt 08,00 och åt frukost och for iväg runt 09,00 mot Borlänge.
Vi skulle ner och träffa Styx brorsa Säpo med husse Christer som hade åkt ner från Umeå, för att träna med Camilla och ett gäng, så Camilla hade tipsat mig om att Christer och Säpo skulle komma och tyckte att vi skulle försöka att kika ner om vi hade tid.
Så så vart ju fallet, på vägen ner så stannade vi till i skogen innan Blg där dom lagt spår och vi träffades i ett litet sandtag och fick träffa Säpo med husse, samt Camilla, Bitte och Tova.
Pratade en stund och fick se Säpo som var ganska lika, lite längre päls och något mindre var han, men lika trevlig som Styx.
Sen skulle dom gå spåren och vi kom överens att träffas på klubben senare så Christer kunde latja med Styx och kika hur han var.

Så vi for till Biltema och senare till en pizzeria i närheten och åt lunch med tre kompisar från Hedemora, Martin, Jocke och Marina. Det var kul att träffa dem för det var längesen.
Efter att vi blivit mätta och belåtna for vi till Kupolen en sväng och fyndade lite innan vi for ut till Borlänge BK, där vi tog ut Styx på plan och Christer tog fram kampskinnet och körde lite på han för att testa bettet som jag tyckte var lite slappt, jag upplevde att han tog omtag men så var icke fallet när han väl insåg att han fick bita och hålla kvar, han flög runt som en vante i Christer armar =) vi var kvar ett tag och snackade och kikade när dom körde lite lydnad innan vi for hemåt efter en lång dag.
Christer och dom andra tyckte iaf att Styx var en trevlig, snygg och väluppfostrad kille =)

Söndagen vart städdag hemma och en sväng till klubben och lämnade massa pennor jag köpte på Biltema till våran pennbrist på klubben, köpte ett kampskinn där och Lisa provade att köra på han, vilket även slutade i blåmärke på armen för att hon var klumpig och inte var med riktigt :D

En sväng till min jobbarkompis Falk hann vi med och tittade på hans lilla labbevalp på 12 v, en riktig sötnos var hon, vi drack kaffe och pratade hund och IPO...spännande och så sugen på att prova det, vi får se vart det bär med lille Styx, Falk har kört IPO med schäfer när han bodde i tyskland, och ja han brinner för det fortfarande fast han inte har nån hund att köra med i Sverige.
Men idag vart det grillpremiär iaf och vi grillade en fläskfile och det vart klyftpotatis och en god sås till mmm det var gott det! så nu känns sommaren nära =)

Ja i morgon ska jag ner till Falun igen...suck...gipset glappar och behövs göras om! så det blir en heldag bara det på buss och besök och buss hem igen!

Ja det vart ett litet inlägg idag.

1 kommentar:

  1. Låter som en toppen helg ju!
    Måste varit roligt att få träffa Säpo med och se lite hur han är osv. Tog du inga kort?

    Ska du till lägret nu i maj?

    Mvh Kristin & Spexa

    SvaraRadera